See You Gedenksieraden

De prachtige gedenksieraden van See You zijn een vaste toevoeging aan ons assortiment. De stijlvolle sieraden bieden een geheel nieuwe manier om uw dierbaren dichtbij te houden. De modieuze sieraden zijn uniek in hun soort doordat de as (veelal) zichtbaar is binnen het mooi uitgebalanceerde ontwerp. Stijl en emotionele waarde vloeien moeiteloos same in deze prachtige en blijvende herinnering.

De collectie van See You bestaat uit hangers, ringen en sinds kort ook uit trendy colliers en armbanden. In de zeer diverse ontwerpen wordt de as al dan niet zichtbaar verwerkt op een zeer professionele en duurzame manier. Verder ontwerpt See You prachtige sieraden met een vingerafdruk. De gedenksieraden zijn verkrijgbaar in zilver en in rosé of geel gouden vergulding.

See You gedenksieraden onderscheiden zich van alle anderen doordat het vullen met de as van de nabestaande gebeurt bij ons in de showroom of zelfs op verzoek bij u thuis. In uw bijzijn wordt de as geselecteerd en in het sieraad verwerkt. Samen maken we het sieraad compleet en als u de showroom verlaat heeft u het sieraad bij u of draagt het zelfs. Indien u de as van uw dierbare op een andere manier wil verwerken is dit ook mogelijk. Heeft u sieraden van de overledene die u dierbaar zijn, kunnen wij in de meeste gevallen een mogelijkheid maken om ook hier as in te verwerken. Indien u van de veredeling van de as een familiemoment wil maken komen wij graag bij u thuis. Samen aan tafel beslissen hoe de as verwerkt wordt in het sieraad.

De sieraden zijn tevens te bestellen op www.seeyougedenksieraden.nl. U kunt aangeven dat u het sieraad in Born in onze showroom wil afhalen en afrekenen. Levering binnen enkele dagen.