Grafmonumenten

Ook in deze moderne tijd zal het traditionele grafmonument nog jaren in het beeld passen en zeker in “ons katholieke Zuiden” wordt toch vaak gekozen voor een begraving met een mooi grafmonument voor jaren. Reijnen Grafmonumenten heeft een jarenlange traditie als steenhouwerij en ontwerpt, levert en plaatst alle soorten grafmonumenten die de tegenwoordige tijd met zich mee brengt.

Om u een idee te laten vormen willen we de mogelijkheden voor u in beeld brengen door de monumenten en ook vooral de toebehoren te tonen op deze website.

De foto’s zijn bedoelt om u op ideeën of mogelijkheden te wijzen. We hopen u hiermee te kunnen helpen in een materie waar u niet dagelijks mee wordt geconfronteerd maar waar u nu genoodzaakt bent om toch een beslissing in te gaan nemen.

Buiten de beste kwaliteit speelt natuurlijk ook de prijs een rol. Het uitzoeken van een grafmonument is een beslissing waar vaak emotie en veel gevoel bij komt kijken. Toch is er voor iedereen een grens waar men zich in kan vinden qua prijs. Voor iedereen weten wij een passend grafmonument aan te bieden en vaak hebben we de mogelijkheid om te kunnen schuiven met onze mogelijkheden die wij hebben om uiteindelijk toch binnen uw budget uit te komen.